Kalas, shoppa och bada

Bada, shoppa och gå på kalas. Så fint väder nu i flera dagar och det har badats massor. Vi har vart iväg till IKEA för att inhandla nya sängar till barnen och lite annat smått och gott. Näst på listan är att måla om rummen och sätta fondtapeter. Matilda har fyllt 5 år och vi har vart på hennes prins och prinsesskalas. Vi har beställt maten för en månad framåt och vart och hämtat den. Så skönt när det är proppfullt i skåpen igen. 










Träff för oss med många barn

Japp i helgen var vi på träffen för oss med många barn. Gud vilka härliga människor. Så kul att kunna dela med sig av sina erfarenheter och känna igen sig i andras situationer. Så härligt med alla barnen och se hur bra alla klickade med varandra. Längtar galet mycket till nästa träff. Lite bilder från helgen.

































Update

Världssämst på att uppdater jag vet. Sorry Alex! Men skaffa instagram eller fb 😂 haha ja ja hursom, vi har vart och gjort rutinultraljudet den 27/7. Visade sig att mitt bf blev framflyttat till den 2 januari 2016. Nu vet ju jag att jag förmodligen inte går längre än till vecka 37+0 som då är den 12 december. De andra är ju födda 33+6, 37+2, 36+5 och 35+4. Så jag tror helt ärligt inte att jag ens går till 37+0. Den som lever få se. Men själv tror jag att det blir någon gång mellan 14 november och 12 december. Lilla plutten i magen visade sig vara en liten tjej. Hennes namn kommer att bli Noomi Calise.

 
Var och klippte mig häromdagen. Ca 20 cm klipptes av. Är så himla nöjd.


Idag är vi i vecka 18+3 ❤️