Middag hos goda vänner

Igår var vi hos familjen Huotari/Ahlholm igen. Vi tog med oss ett gäng grillspett och dom hade massa hamburgare. De blev en riktig fest 😜 






Idag var barnen på dagis för första gången på 2 veckor. Oj vad dom har tjatat och längtat. Jag, Janne och Milton stack iväg och handlade en sväng. Och sen när vi kom hem gick vi ner till dagis för att hämta då de var så fint väder. Vi stannade till vid kiosken och köpte varsin glass.







Härlig dag igår

Igår var vi hemma hos familjen Huotari/Ahlholm. Barnen lekte och vi vuxna fixade lite med ved och annat på tomten.















Vårdcentralen och skeppsparken

Idag var vi iväg till vårdcentralen för att kolla upp vad som var fel på Milton då han har varit så himla trött och hängig de senaste dagarna. Plus att han har kräkits från ingenstans bara sådär. Svaret var att han har en virusinfektion i kroppen. Den gör att han är så. Grymt trött hela tiden. Tvätta bilen gjorde vi också.

Idag beställde hjärtat mitt biljetter till Fitnessgalan ☺️ Ska bli så kul. Ska åka dit tillsammans med Anna och Robert och självklart min älskling. 

Efter vårdcentralen lekte vi en sväng i lekparken. Sen hem lite fort då vi skulle få den nya tvättmaskinen levererad. Min snälla svärmor köpte en ny 9 kg till oss då våran ena gick sönder. Så nu har vi två stycken igen och tvättberget växer inte lika fort. 

Idag blev de grillad hamburgare, potatisräfflor och halloumi till middag 😋