Ändrade planer

Först var de tänkt Furuvik. Sen ville vi åka till Skara sommarland. Nu ser det ut att bli regn idag så vi kör på Gustavsviks äventyrsbad i Örebro istället. Janne fyller hela 36 år idag och jag går in i vecka 18+0. Inatt har vi sovit hos mamma i Virsbo.











Semester

Barnen har semester, gubben har semester. Så nu blir det sola och bada och bara mysa. Planerat är att vi ska iväg till Furuvik och sen i augusti ska vi på storfamiljsträffen. Ska bli så himla kul att träffa fler med många barn 😊 kan man känna sig mer normal. Haha! 


Nu här alla små kissebebisar flyttat förutom den grå/vita. Honom har vi döpt till Frank.


Nu gör Charlie inget annat än går. På fredag blir den lilla pajasen 10 mån. Stoppa tiden någon! Igår gick jag in i vecka 17. Nu rullar tiden verkligen fort. Den 27:e får vi se den lilla plutten för 4:e gången och vi hoppas på att få veta kön. Min egen känsla säger tjej. Ska bli kul att se. Har aldrig haft någon direkt känsla med de andra barnen så blir kul att se om man kan lita på sin egen känsla.







 

Gröna Lund

Var ju på gröna Lund förra helgen. Vi hade verkligen ett toppenväder. Trodde att det skulle vara långa köer och så, men nä det flöt på fort och vi stod väl som längst i kanske 20 min tror jag. Barnen tyckte lustiga huset var jätte kul. Tänkte gå in där redan förra året men då var kön på 1 h och då struntade vi i det. Vi hade bara med oss Melissa, Liam och Li-lo. Charlie och Milton lämnade vi av hos morbror Joni med sambo. Kändes inte riktigt som att dom hade så mycket ut av gröna Lund. Dom hade haft så mysigt med morbror och Johanna 😊