Intervallträning idag

Haft intervallträning med min PT Tanya. Och herregud vad tungt! Har hittat muskler i kroppen som jag inte ens visste om att jag hade. Speciellt magmusklerna har fått jobba idag. Har gått 5 mil nu på 4 dagar och känner mig grym måste jag säga 😄 innan träningen värmde jag upp med 1,5 km PW/jogging...

Turkiet, Bodrum, Ortakent

Är för tillfället i Turkiet med min familj och har inte direkt haft så mycket att skriva om. Vi badar i hotellets pool, går på marknad, badar i havet och testar maten på olika restauranger. Kommer  lägga upp lite bilder sen nör jag kommer hem.
 
 

Frukost och packning

Nu ska jag springa ner och äta lite frukost. Sen bär det av att handla en stor resväska, flipflops, solkräm och lite nya kläder till barnen. För imorgon 06.00 bär det av till Turkiet. Första gången i mitt liv som jag besöker ett annat land utanför Norden!! Det ska bli så himla roligt. Och som barnen har längtat. Vi beställde resan för ca 6 månader sedan och berättade då för barnen att vi skulle till ett land som heter Turkiet. Och sedan dess har dom tjatat och tjatat varje dag att dom vill åka till Turkiet :)
 
Fit For Fight, Fight For Fitness