99-21=78



Inte så himla långt kvar nu. Helt sjukt vad tiden går fort!

Igår hände något som inte fick hända. Våran lilla kisse Frank blev påkörd. Han vart så illa skadad så veterinären rekommenderade att vi avlivar. Hans bäcken var krossat, lårbenet av, inre blödningar och flertalet påverkade organ. Fy tusan vad jobbigt, men vi insåg ju självklart att det var det bästa för våran lilla Frank. Hela dagen idag har jag tänkt på honom. Gått förbi kattlådan flera ggr och påmints om våran lilla huligan. Igårkväll fick jag hejda mig själv från att ropa på honom innan vi gick för att lägga oss. Trots sin korta tid på jorden har han verkligen blivit en kär familjemedlem. Jag var liksom med när kan ploppa ut. Vi har funnits vid hans sida sen dag 1. 


Vila i frid älskade lilla vän  
❤️ 2015-04-17 - 2015-09-24 ❤️




Hejjjj!

Nu var det länge sen sist igen. Haha, blogga är inte riktigt min grej. Gillar mer att instagramma än att skriva. Sen känns det som att jag ör alldeles för upptagen för att sätta mig ner och skriva något. Men en lite. Update ska jag väl orka skriva ner. Igår gick jag in i vecka 24, alltså 23+0. Magen växer så det knakar. Idag har jag känt riktigt hårda sparkar utanpå magen som även syns. Så himla kul oavsett att jag redan gjort detta så många gånger innan. Kärleken till lilla Noomi i magen bubblar snart över. Kan knappt förstå
Att jag faktiskt ska bli mamma för 6:e gången till ett litet underverk.


Gjort lite förrådsrens. De behövdes kan jag säga. Kan inte förstå att även fast vi rensar där 2-3 gånger om året så hittar man ändå massor att kasta eller skänka.  Sen har vi även haft lite kalas för Liam som fyllde 5 år i torsdags. Massor av vuxna och barn hade vi här som kom och grattade och kalasade. Liam var hur glad som helst.