Bio, grönan & kalas

Till imorgon har Janne bokat biobiljetter till mig, Melissa, Liam och Li-Lo för biopremiären på Flygplan 2. Ska bli så roligt! Han stannar hemma och myser med Milton. Och på lördag åker vi till Gröna Lund med dom stora barnen. Milton stannar hemma och myser med moster ❤️ Liam fyller 4 år på onsdag så vi ska ha kalas för honom på söndag. Han är alldeles skjortgalen så vi har köpt skjortor till honom i present. Farmor har köpt jeans som också är en favorit i garderoben. Leksaker har han så mycket av redan så de blir inte så mycket sånt. Ja han önskar sig lite pussel, armbandsur med spindelmannen eller blixten också. 

Upp och ner



För första gången hänger inte Janne med i viktuppgpången. Han har nu istället gått om mig fast neråt ☺️ Är så stolt över honom och hans prestation. Efter jag vräkt denna unge ska jag tillbaka dit jag var och ändå lite till. Hard work work!




Tack du!

Haha ja idag har jag fått ett mail av en person som berättade att de tydligen gjorts en tråd om min familj på familjeliv. Haha ja tråden gav ju iallafall min blogg publicitet 😜 orka att de finns folk därute som har så lite att göra. Nu är tråden borta så jag antar att den blivit anmäld och borttagen. Synd! Hade vart roligt att läsa 😂😂😂