Lite bättre nu

Igår var 11:e dagen med feber för Charlie. Idag är första dagen som han är feberfri och äntligen äter han lite bättre igen då bricanylen verkar ha gjort sitt så att det är lättare med andningen. Inte alls lika slemmig längre heller. 

Trötts att både jag och några av ungarna var sjuka så var julen helt fantastisk. Med nära och kära. Barnen blev nöjd över sina klappar. Melissa fick en 40" tv av sin gudfar. Sen fick Melissa, Liam och Li-lo varsin iPad mini. Milton fick en eldriven polismotorcykel och Charlie fick ett babygym. Sen fick dom massor av pennor, penslar, papper och pysselgrejer. 






Jimmy var hos oss och firade jul också ❤️




Jimmy hade köpt en Mimmi-service till Li-lo. Mycket uppskattad present ☺️ 




Milton sitter och väntar på att filmen ska börja ☺️



Pappan glad över sina nya trådlösa hörlurar ☺️



Snyggaste tomten!





Joni och Johanna kom och käkade jullunch på juldagen


Sen byggde vi lite lego friends.


På kvällen spelade vi Kampen mellan man och kvinna


Och sen hade vi lite paus i spelet med massa gott



RS-virus

Usch jag är så himla ledsen! I fredags åkte jag in till barnakuten med Charlie för att han hade haft 39,6 graders feber i 5 dagar. Sen var han slemmig och tät i andningen. Vi kom in vid 01.00 och fick inte hjälp förens vid 06.00. I 5 h fick vi sitta och vänta innan han fick hjälp att inhalera så att de skulle bli lättare att andas. Det konstaterades att han hade en lättare variant av RS-virus. Nu imorse  var det lika slemmigt och jobbigt för honom så Janne har åkt in med honom. Nu har dom precis gjort lungröntgen på honom för att utesluta lunginflammation 😫 våran lilla bebis!





Bakat idag

Idag har det bakats lite kanelbullar och vanilj/mandelmassafyllda bullar. Sen har jag och Sofia vart på gymmet en sväng. Snö har de kommit idag också!