Snart semester

Hoppas på bättre väder snart så att man kan hitta på roliga saker med barnen på semestern. Hittills har ju vädret varit lite sisådär. Snart går vi in i en ny vecka igen. Tiden springer iväg och jag längtar som en tok efter RUL även fast jag redan har gjort 3 st. Men det blir mer verkligt då. Sen ska vi även kolla kön. Är så galet nyfiken.


Igår flyttade en av kattungarna. Och nu är det bara 4 kvar, varav vi kommer att behålla en. 


Brorsan med sambo köpte ny soffa igår och då fick vi den gamla som vi ställde in i pysselrummet. Vi har vart nere vi poolen och badat. Eller ja, barnen har badat.






Sjukhuset

Här ligger jag och glor och väntar på farbror dr. Mitt bt var idag lite väl högt trots medicin. Men dom tror inte att det är hf ännu. Utan nu tror dom snarare att det är mina njurar som spökar. Mitt bt låg idag på 150/110 och +2 på protein. Så nu ska vi kolla hur det är med njurarna.




Sovmorgon

Idag var vi trötta och sista barnet klev inte upp förens kl 10. Vi käkade frukost och sen bestämde vi oss för att sticka ut till skogen och kolla om vi hittade några fina blommor. Vi hittade ett gäng 😊


Just nu övar Charlie hela tiden på att släppa taget och stå så länge som möjligt. Så himla modig! På onsdag blir han hela 9 månader och försöker sig redan på att gå ett par steg utan stöd. Tyckte nog att han hade kunnat sitta på stjärten sommaren ut 😜😂 Hahaha springa och jaga hela tiden!


 På fredag öppnar poolen härute där vi bor. Blir kul för barnen 😊